경향

재미있는 가짜 일정으로 Seahawks 장난 플레이어

 

SEATTLE, WASHINGTON – 2 OCAK: Seattle Seahawks’ın Ugo Amadi #28’i, 2 Ocak 2022’de Seattle, Washington’daki Lumen Field’da Detroit Lions’a karşı dördüncü çeyrekte takım arkadaşları tarafından bloke edilmesini kutluyor. (Fotoğraf Steph Chambers/Getty Images tarafından)

NFL’yi çevreleyen takımlar, oyuncular ve taraftarlar, 2022 normal sezon takviminin açıklanmasını endişeyle bekliyorlar. Seattle Seahawks, bazı oyuncular pahasına biraz eğlenmeye karar verdi.

Resmi program duyurusunun yapıldığı gün, Seahawks hayranlarına oyuncuları için yaptıkları ayrıntılı planları göstermek için Twitter’a gitti. Takım, inanılmaz derecede düşmanca bir program hakkında dolaşmaya başladı ve tepki almak için bireysel oyuncularla paylaştı.

Program, deplasmanda dört maçlık bir galibiyet serisi, çok erken bir veda haftası, Almanya’daki maçtan bir haftadan kısa bir süre sonra bir maç ve Şükran Günü ve Noel’de bir maç içeriyordu. Teknik direktör Pete Carroll, bunun gerçek olmadığını açıklamaktan onur duyduktan sonra, oyuncuların tepkisi paha biçilemezdi.

Quandre Diggs sahte bir programla kaybetti.

Seahawks’ın güvenliği NFL kariyerinin ilk dört buçuk yılında Detroit Lions için oynayan Quandre Diggs, her Şükran Günü’nde oynamak zorundaydı. Seattle’a taşındığında işler değişti, ancak Seahawks, 2022’de tekrar yapmaları gerektiğini onlara bildirmenin ilginç olacağını düşündü.

Diggs, Şükran Günü’nde oyunu tekrar oynamak zorunda olduğunu öğrendiğinde tepkisi mükemmeldi.

“Detroit Şükran Günü’nden kaçamaz mısın?” Dix sordu. “Sekiz yıldır Şükran Günü’nde oynuyorum. Buraya gelene kadar hiç Şükran Günüm olmadı.”

En son Seahawks haberlerinin tümü doğrudan gelen kutunuza! Heavy on Seahawks bültenine buradan kaydolun!

Diggs, takımın Noel’de de oynayacağını öğrendiğinde daha da üzüldü. Bunu öğrendikten sonra cep telefonunu çıkardı ve iki büyük tatili kaçırdığına üzülerek sözde bir aile üyesini aradı.

Diggs’in sonunda programın sahte olduğunu duyması birkaç saat sürdü. Sahte olduğunu öğrendiğinde ise tereddüt etmeden “iyi” demekten başka çaresi kalmamıştı. Ayrıca birlikte takıldığını iddia etmek için Twitter’a gitti.

Seattle’ın gerçek programında bazı ilginç maçlar var.

Sahte program Seahawks tesisini dolaşırken, gerçek program birkaç gün sonra ortaya çıktı. Artık 2022 için resmi programı bildiğimize göre, gerçekten heyecan verici bazı eşleşmelerimiz var.

Bu yaz Denver Broncos’a takas edilen oyun kurucu Russell Wilson’ın dönüşü en büyük programdı. İlginç bir şekilde, Wilson’ın farklı bir formayla ilk NFL maçı, Lumen Field’da oynanacak ve Broncos, 1. Hafta Pazartesi Gecesi Futbolu karşılaşmasında Seahawks ile karşılaşacak.

Seahawks ayrıca NFL’nin Almanya’daki ilk normal sezon maçını Tom Brady ve Tampa Bay Buccaneers’a karşı oynayacak. Karşılaşma 13 Kasım Pazar günü 09:30 EST’de oynanacak.

Seattle’ın normal sezonu, ligdeki rakiplerine ve şu anki Super Bowl şampiyonu Los Angeles Rams’a karşı sona eriyor. Seahawks taraftarları, bu sezon her şey yolunda giderse oyunun NFC West unvanı için rekabeti belirlemeye yardımcı olacağını umuyor.

Related Articles

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Back to top button