경향

인터넷은 찰스 왕세자의 부어오른 손가락에 대해 이야기하는 것을 멈출 수 없다

Bugünün tartışma konusu kim? Galler Prensi Charles’dan başkası değil. Kovalamayı azaltmak için, Reddit ve Twitter’daki birkaç kişinin açıkça parmaklarına yapıştığı ve ellerinin resimlerini yayınlamayı bırakamadığı gerçeği dışında, onun hakkında rapor edilecek yeni veya çığır açan bir şey yok. bir tür ayak fetişi).

Yazı, reklamın altında devam ediyor.

Temel olarak, Prens Charles’ın kalın parmakları internetin dikkatini çekti. Kalın, şiş, şişman, parmaklar. Adamın şişmiş parmaklarıyla huzur içinde yaşamasına izin vermek yerine, World Wide Web sakinleri olarak bu konuda büyük bir şey yapmaya karar verdik.

Bu nasıl başladı? Parmakları iyi mi? Daha da iyisi, o iyi mi? Kaydırmaya devam.

Kaynak: Getty ImagesMakalesi reklamın altında devam ediyor. KIRILMA: Prens Charles’ın parmakları şişmiş.

11 Mayıs’ta Redditor u/topsicle11, “Prens Charles’ın parmakları mutlak birimlerdir. Bu herifin bir raf sosis var” başlığıyla Prens Charles’ın parmaklarının bir fotoğrafını paylaştı.

Bir kullanıcı, “O yüzüğü asla çıkarmam” yanıtını verdi. Muhtemelen doktor olmayan diğerleri tıbbi tavsiyelerde bulundular. Twitter’da da ayrı bir sohbet başladı.

Prens Charles’ın parmakları o kadar büyüktür ki, mantarlara alerjisi olduğunda ona karga gibi bir his verir. pic.twitter.com/s0Sbxa1Xl4

— Anna 🫶🏼 (@annaadilli) 11 Mayıs 2022 Reklamın altındaki yazının devamı

Prens Charles’ın parmakları geceleri beni rahatsız edecek. pic.twitter.com/kivP4KVC4

— Ver$ace Kolache 😎 (@VersaceKolache) 11 Mayıs 2022

Sosyal medyada gezinirseniz, Prens Charles’ın tombul parmaklarıyla ilgili aynı konuşmanın 2020’den beri devam ettiğini göreceksiniz.

몇 달에 한 번씩 누군가가 찰스 왕세자의 손가락 크기에 비명을 지르는 모습을 보고 소셜 미디어를 통해 세상에 알릴 것 같습니다. 아마도 우리 모두가 계속해서 이 말을 퍼뜨리면 언젠가는 그 메시지가 마침내 지구 구석구석에 닿을 것입니다.

기사는 광고 아래 계속됩니다.

찰스 왕세자의 손가락은 손가락보다 소시지 링크처럼 보입니다. pic.twitter.com/2gjsiVK6yK

— 플레이오프 jim (@yung__mean) 2020년 6월 13일 저게 찰스 왕세자의 진짜 손입니까?

무슨 생각하는지 알아. 인터넷은 속임수, 거짓말, 포토샵으로 가득 차 있습니다. 찰스 왕세자의 손가락 사진을 편집하는 것은 그를 방해하려는 사람에게 매우 간단한 작업이 될 것입니다. 그렇다면 이 사진들이 진짜라는 것을 어떻게 믿을 수 있을까요?

기사는 광고 아래 계속됩니다.

글쎄요, 찰스 왕세자의 셀 수 없는 사진을 살펴보고 특히 그의 손가락을 확대한 후, 저는 그것이 실제로 찰스 왕세자의 진짜 포인터라는 결론을 내렸습니다. 어떤 사진에서는 다른 사진보다 더 분명합니다.

그리고 나는 손가락 크기에 대한 전문가는 아니지만, 내가 진술을 해야 한다면 그의 손가락이 보통 사람의 손가락보다 크다는 대중의 의견에 동의할 것입니다. (싫어하는건 아니고 그냥 있는 그대로 말하는겁니다.)

찰스 왕세자의 손가락이 왜 그렇게 부어 있습니까?

찰스 왕세자의 상당한 촉수에 대한 이유는 알려져 있지 않습니다. 그러나 Osmosis.com에 따르면 관절염, 운동, 높은 염분 농도, 알레르기 반응, 약물 부작용 또는 부상으로 인해 손가락이 부을 수 있습니다.

Prens Charles’ın tıbbi geçmişi hakkında çok fazla kamuya açık bilgi yok, ancak iki kez COVID-19 için pozitif test ettiğini biliyoruz. İlki Mart 2020’de, ikincisi Şubat 2022’deydi.

Yazı, reklamın altında devam ediyor. Kaynak: Getty Images

Şu anda COVID ayak parmakları adı verilen (parmakları da etkileyebilen) bir semptomdan muzdarip olabilir. WebMD’ye göre, COVID’li kişiler, parlak kırmızı görünen ve ardından yavaş yavaş morlaşan bir veya daha fazla parmağın şişmesinin yan etkisini yaşayabilir. COVID ayak parmakları 10 ila 14 gün sonra azalıyor gibi görünüyor, ancak bunların birkaç ay sürdüğüne dair raporlar var. Dahası, salgından öğrendiğimiz bir şey varsa o da bilimin sürekli değiştiğidir.

Ama parmaklardaki şişliğin sebebi ne olursa olsun, Prens Charles biliyordu ve doktorun dikkatini çekti.

Related Articles

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Back to top button