건강경향

‘작은 아씨들’과 위하준의 K-Drama 최고의 역할 4 – IMDb에 따라 순위

Aktör Wi Ha-jun, Louisa May Alcott’un romanını dramaya uyarladı. küçük kadın . Drama, en büyüğü multi-milyon dolarlık bir komploya bulaştığında üç zavallı kız kardeşin gevşek bir yorumudur. Aktör Choi Do-il rolünü üstlendi. Bu arada , Little Girl Wi Ha-jun’un en son rolü, IMDb’de üst sıralarda yer alan bir başka K-drama rolü.

‘Little Women’da Choi Do-il rolünde Ha-jun Wi ve en iyi K-drama rolü

‘Kalamar Oyunu’ Wi Ha-Jun küresel bir yıldız olarak yükseliyor

K-drama hayranları, yukarıdaki oyunculuk kariyerinin zaten çok iyi farkındaydı. Ancak Squid Games’de oynadıktan sonra dünya ününü yeni bir seviyeye taşıdı. Hwang Dong-hyuk, ‘Dark Reality’ dizisinde dedektif Hwang Jun-ho rolünü üstlenir. Hayatı yeniden alt üst olduktan sonra Olimpiyatlara katılan Seong Ki-hoon, Jun-ho ile tanışır.

Jun-ho yıllardır kayıp kardeşini arıyor. Kardeşinin kaybolmasıyla ilgili tek ipucu oyunlar, kartvizitler ve kaybolma vakasıyla ilgili. Daha fazla bilgi bulmak için oyuna güvenlik görevlisi olarak sızar. Kardeşini hiç beklemediği Front Man’i beklemiyordu.

Squid Games’de IMDb puanı 8 olan bu film , Wi Ha-jun’un en iyi K-drama rollerinden biri değil. Bu, onu dünyanın dört bir yanındaki hayranlarıyla birlikte haritaya koydu. Karakterinin finali karşısında şok oldular ve ikinci sezon için geri dönmesini umuyorlar. Netflix’te K-dizileri izleyin.

İLGİLİ: ‘Squid Games’ yaratıcıları Ki-hoon’u kötü olmadığına ikna eden 1 sahne ortaya koyuyor

‘Kötü ve Çılgın’ bir oyuncuyu dedektifin hayal gücünün bir ürünü yaptı.

Rolünden kısa bir süre sonra, Squid Game’den Ha-Jun Wi bir suç dramasında rol alacaktı. Kötü ve çılgın Lee Dong-wook ile. Bununla birlikte, yetenekli bir dedektiften daha fazlası olan, ancak terfi ve övgü kazanmak için her şeyi yapan Wi’nin karakteri K. Ryu Su-yeol ile rolün ilginç bir dönüşü var. Yolsuzluk yapmış olabilir.

” src=”https://www.youtube.com/embed/yJEX37U42OE?feature=oembed” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; otomatik oynatma; panoya yaz; şifreli ortam; jiroskop; “Resim İçinde Resim” Tam Ekrana İzin Ver>

Ancak bir zamanlar kirlenmiş ruhu, gizemli K ile tanıştığında alarm verir. En kötü anda ortaya çıkar ve ne pahasına olursa olsun adaleti kurtarmaya çalışan bir deliye dönüşür. Her iki karakter de yolsuzlukla iç içe bir cinayet gizeminin içindedir. Ama K gördüğü tek şey değil.

나쁜 미친 IMDb 점수가 다음과 평행을 이룹니다. 오징어 게임 팬은 iQiyi에서 볼 수 있습니다.

관련: 김고은과 ‘유미의 세포’ 시즌 2의 출연진은 가장 잘 알려진 K-드라마

‘로맨스는 별책부록’ K-드라마는 현재까지 위하준의 최고의 로맨스 역할 중 하나입니다.

2019년 K-드라마는 흔히 훈훈한 이야기로 여겨진다. 로맨스는 별책부록 서로를 지원하고 더 많은 것을 개발하는 두 명의 어린 시절 친구에 중점을 둡니다. 강단이(이나영)는 이혼한 미혼모이자 한때 재능 있는 카피라이터였다. 그러나 그녀는 직업이 없고 도움이 필요하다는 것을 알게 됩니다.

한편 그녀의 소꿉친구 차은호(이종석)는 성공한 작가이자 편집장이다. 그는 가사도우미를 찾는 데 도움이 필요할 때 Dan-i가 그 일을 하고 있다는 것을 알지 못합니다. 진실을 알게 된 그는 그녀를 돕고 그의 회사에 취직하기로 결심합니다.

▶” src=”https://www.youtube.com/embed/zjeXZEtEI2A?feature=oembed” frameborder=”0″ allow=”가속도계; 자동 재생; 클립보드 쓰기; 암호화된 미디어; 자이로스코프; 픽처 인 픽처” 허용 전체 화면>

하지만 삼각관계 없이 완전한 로맨스는 없습니다. 위하준은 드라마에서 지서준 역을 맡은 최고의 로맨틱한 K-드라마 역할 중 하나로 팬들을 매료시켰습니다. 로맨스는 별책부록. 서준은 단이와 엇갈린 프리랜서 북디자이너다. 그는 또한 은호의 회사에서 일할 것을 찾고 있습니다. 하지만 서준과 은호는 단이에 대한 감정이 커지자 머리를 맞대고 만다.

로맨스는 별책부록 IMDb에서 8점을 받았으며 팬들은 Netflix에서 볼 수 있습니다.

관련: 2022년 여름에 볼 최고의 십대 로맨스 K-드라마 5편

’18 어게인’은 배우 누나와 사랑에 빠진 야구선수로 출연한다.

2020년 로맨스 K-드라마, 18 다시잭 에프론 영화를 리메이크한 만큼 친숙한 사운드, 17 또. 정다정(김하늘)과 홍대영(윤상현)은 임신 후 10대에 결혼한다. 이제 성인이 된 그들은 18세 쌍둥이가 있고 이혼을 하고 있습니다. 인생이 엉망이 되었을 때 그는 18세의 영광스러운 시절로 돌아가고 싶어합니다.

어느 날 기적적으로 10대의 몸에서 깨어나지만 37세의 마인드로. 그는 새 이름으로 개명하고 쌍둥이 학교에 다니고 악화되는 관계를 구하기 위해 노력합니다. 하지만 JBC 인턴 아나운서인 대영의 아내 위하준이 연기하는 스타 야구선수 예지훈을 만난다. 지훈은 그녀에 대한 감정을 키우기 시작한다.

▶” src=”https://www.youtube.com/embed/x7b3nag_jlk?feature=oembed” frameborder=”0″ allow=”가속도계; 자동 재생; 클립보드 쓰기; 암호화된 미디어; 자이로스코프; 픽처 인 픽처” 허용 전체 화면>

18 다시 IMDb에서 8.2점을 받은 위하준의 최고의 K-드라마 역할 중 하나입니다.

관련: ‘영혼의 연금술’과 배우로 알려진 3개의 신승호 K-드라마

‘작은 아씨들’은 높은 IMDb 점수로 현재까지 위하준의 최고의 K-드라마 역할입니다.

Netflix의 최신 K-드라마, 작은 여자, 위하준의 신인 역할 중 최고다. 가난하게 살아온 오자매들의 이야기를 그린 드라마다. 김고은은 맏언니 오인주 역을, 배우 남지현은 누나 인경 역을 맡았다. 둘은 명문 미술학원에 다니는 여동생 인혜(박지후)에게 좋은 삶을 주기 위해 열심히 일한다.

인주의 유일한 친구가 곤경에 처하자 그녀는 수백만 달러를 소유하게 된다. 인주는 엘리트의 세계와 복잡한 음모와 부패에 휘말린다. 위하준은 악마 같은 미모의 대졸 최도일 역을 맡았다.

▶” src=”https://www.youtube.com/embed/9N8frGPF2BM?feature=oembed” frameborder=”0″ allow=”가속도계; 자동 재생; 클립보드 쓰기; 암호화된 미디어; 자이로스코프; 픽처 인 픽처” 허용 전체 화면>

In-ju’nun arkadaşının çalıştığı şirkete gider ve In-ju ile olan gizemi çözer. Küçük kızın IMDb puanı 8.9. Less Than Girls Netflix’te.

İLGİLİ: ‘Pension of the Soul’ Dahil En İyi 4 K-Drama Lee Jae-wook – IMDb’ye Göre Sıralanmış

Related Articles

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Back to top button